Haavisto raottaa hallitusovea, Juncker jatkaa sekoilua


Siis Pekka Haavisto. Vihreiden puheenjohtaja. Karjalainen sen sijaan jatkaa pääkirjoituksessaan laput silmillä, ihan kuin ravihevoset, ettei sivulle nää. Nimittäin, ottaa esille vanhan aseen: "Aktiivisen katumisen". Siis sen mitä presidentti edellytti Kultarannassa kuvatussa haastattelussa.

Euroopan #uusinormaali tulee, myös Suomeen. Jokainen politiikkaa seuraava ymmärtää, että rationaalista poltiikkaa on elää ajassa, hetkessä. Meillä kukaan ei Euroopan uutisia seuraa, paitsi jos on shampanjakuva Junckerista, Macronista ja Merkelistä. Silloin suomalaisilla menee hyvin ja voimme olla ylpeitä integraatiosta. Uudesta tiesmistä direktiivistä, josta kukaan ei ole edes kuullut?

Euroopalla ei mene hyvin. Vaan huonosti. Strasbourgissa paukkuu, valtiojohtajat toisensa perään ovat hätää kärsimässä, ja vetäytyvät. Miksi? Siksi, kun maahanmuuton ongelmat jäivät ratkaisematta. Yritys oli kova, huippukokouksia järjestettiin, kuvia otettiin, mutta aikaan ei saatu mitään. Ei mitään. Kansa on saanut tarpeekseen joka puolella, ja marsii jo kadulla. Ratkaisua vaille valmis. Myös Suomessa. Tarvitaan sekä hallitus, että eduskunta joka puolustaa Suomen kansaa.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi