GCM-sopimus vai hiekoitus? Molemmat.


Yhden asian liike - perussuomalaiset ei puhu kuin maahanmuutosta. Kyllä puhuu. Kaksi äänestäjää otti muutaman päivän välein samasta asiasta: "Ei ole aurattu eikä hiekoitettu". No eikun tuumasta toimeen. Luottamus ansaitaan.

Meillä on erinomainen talvihoito-järjestelmä, ja sille kriteerit. Jopa reklamaatiopuhelimet mihin voi soittaa ja antaa palautetta, urakoitsijalle. Mutta ongelma on viestinnässä, asukkaat soittaa minulle! Ja hyvä kun soittaa, autan mielelläni. Olen auttanut 14-vuotta, valtuutettuna. Kiitän tässä kaupungininsinööri Ari Varosta joka kyllä toimeen tarttuu.

Yritän auttaa. Tietenkään en voi ottaa vastuuta, siitä että asiat pysyvästi paranee ja tulee hoidettua, koko talven vastaavalla pieteetillä, mutta toki toivon ja myös luotan, kaikkiin toimijoihin. Silloin kun se se kadun liukkaus on elämän huolista ykkönen, keskitytään hoitamaan se kuntoon. Ajattelen niin, että luottamushenkilö, jos ei hoida kadun hiekoitusta, siitä ei ole hoitamaan isompiakin asioita. GCM:stä voi tulla enemmän harmia. Yhteyttä saa ottaa, olipa murhe mikä tahansa. 0400-179400 ja jussi@jussiwihonen.fi

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi