Eläkeläisköyhyys lisääntyy - katugallup Areenalta, tänään.


Paikallinen sanomalehti tykkää tilastoista ja he nojaavat usein niihin. Tutkimuksiin. Olemme ottaneet heistä oppia: "Kysymme suoraan, ihmisiltä, mikä on vinksallaan - ja kansa vastaa!".

Ihmiset eivät enää jaksa katsella rikkaiden rikastuvan ja köyhien köyhtyvän. Totta. Otsikko on Hesarista, mutta tämä tarina on suoraan Joensuun Areenasta.

Esko kertoo: " Olin 2016 6kk työllistettynä kaupungilla, mutta nyt on ollut hiljaisempaa. Mielestäni, olen niin hyväkuntoinen, että HALUASIN TÖIHIN, mutta ei ne ota kun täytän kesällä 60-vuotta". Kysyin hallituksen aktiivimallista? Piti epäreiluna, kun kumpaakaan ei ole tarjolla, työtä eikä koulutusta, mutta sanktiot tulee silti. Tulee mieleen vanha vertaus: " Verot kyllä haetaan vaikka pitkospuiden päästä". Joku voi muistaa. Että näin hallitus kansaa kurmuuttaa.

Eläkeläispariskunta Jorma ja Ella: "Eläkkeet on pienet, vaikka työuraa on takana yli 40-vuotta. Pihistämällä pärjäämme, mutta: Kun toinen meistä poistuu, jäljelle jäävä ei yhdellä eläkkeellä pärjää." EI PÄRJÄÄ. Tätä minä tässä yhteiskunnassa häpeän. Niitä jotka tämän vaurauden loi, heistä ei huolta pidetä. Se on saatava kuntoon. Seuraavan eduskuntakauden aikana. Mielummin nopeammin. He esittävät, kuten myös persut, omaishoidon tukea verovapaaksi. Viimeksi verottivat 40%!

Koulukaverini Juha Norppa, huom. nimi ei muutettu esitti: "Lapsiperheiden verovähennyksen palauttamista. Siis hänen vaimonsa Annukka, esitti." Oli kuulemma 50 tai 100€, silloin kun lapset oli pieniä, ja asuivat Stadissa. Kannatan. Ja kiitos vinkistä.

Varsinainen ilonaihe, olivat kuvassa olevat nuoret miehet. Keltatakkinen, kehuin hyvästä mausta, on talohuolto yrittäjä, punapaitainen raksamies-duunari, oli töissä jo opiskeluaikana, ja sai suoraan vakiopestin. Luetteli kohteita. joita heillä on rakenteilla. Heissä on toivomme ja tulevaisuus. Hienoa Pojat! Ja kiitos koko joukkue: Sampsa, Juha-Matti ja Jussi. Illalla FC Riverballin peliin. Kannustetaan kotivoitto!

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi