https://vaalit.perussuomalaiset.fi/aluevaalit/ehdokas/jussi-wihonen

VAALITEEMAT

Lääkäriin päästävä!

On turha puhua, sosiaali- ja terveyspalveluista, jos perusasiat ei hoidu. Kyse on lääkäriin pääsystä. Kun tulee kipeäksi, ja tarvitsee apua, silloin sitä on saatava. Apua! Kodin lähellä.

 

Palvelut kodin lähellä

Meidän tehtävä kaikkemme, jotta lähipalvelut säilyy. Jos ei joka päivä, niin ainakin useampana päivänä viikossa. Rahat pitää käyttää seinien sijaan, hoitaviin käsiin. Ihmisiin. Lisää hoitajia.

 

Iäkkäät etusijalle

Ne, jotka ovat yhteiskunnan nykyisen vaurauden luoneet - ansaitsevat parempaa. Lisää palveluasuntoja. Jonot purettava. Henkilöstöä kuunneltava enempi !!!!! Tämä on meidän kaikkien asia.

 

Äänestä Jussia - saat Äänesi kuuluviin ! Pohjois-Karjala tarvitsee niitä joilla on kokemusta ja näkemystä. Omia ideoita, aktiivisuutta ja aloitekykyä. Pistän toimeksi. Ahkera ja asiantunteva, kokenut luottamushenkilö . Tulen toimeen kaikkien kanssa. Yhteistyökykyinen. Tunnen päättäjät.

Olen kuuden lapsen perheenisä. Avioliitossa. Asumme Kanervalassa lähellä keskustaa.

Koulutukseltani olen kauppatieteen maisteri, ekonomi. Yrittäjänä toimin vuodesta 1986- 2015.

Valtuutettuna olen toiminut 17 vuotta.

Tällä hetkellä kaupunginhallituksen jäsen. Henkilöstö- ja työllisyysjaoston puheenjohtaja, omistajaohjausjaoston jäsen. Pohjois-Karjalan maakuntavaltuutettu.

Eduskunnassa; Valtionvarainvaliokunnan varajäsen, liikennejaoston ja työ- ja elinkeinojaosto jäsen. Tulevaisuusvaliokunta jäsen.

Olen ahkera, oma-aloitteinen ja aikaansaava. En mene kokouksiin valmistautumatta, enkä pysy tuppisuuna. Otan asioista selvää. Pyrin tarttumaan epäkohtiin, vääryyksiin.

Olen yhteistyökykyinen, sovitteleva. Analysoin kaiken, tulen toimeen kaikkien kanssa. Tunnen virkamiehet ja päättäjät . Motivaationi tulee äänestäjistä, kuntalaisista. Olen Teidän asioiden hoitaja.

Kehittyäkseen kaupunki tarvitsee uusia työpaikkoja. Meidän tulee tukea sitä.

Meillä on pula työnantajista.

Kaupungin otettava suurempi vastuu niistä. Parannettavaa on joka osa-alueella.

Olemme onnistuneet saamaan vireille useita koulu- ja päiväkotihankkeita, mutta itse hyvinvointi, on ihmisten kokemaa iloa ja mielihyvää; toimivista palveluista, ei pelkistä seinistä.

Ikävä todeta, mutta heikoimmat on jätetty heitteille, meidän tulee kantaa suurempi vastuu lähimmäisistä.

Palvelut pitää olla asiakkaiden tarpeista lähtöisin, ei kaupungintalolta. Kuntalaisten ääntä on kuunneltava enempi .

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi