Avantouinnin MM-kisat Ilosaareen?


Perussuomalaiset on yhden asian liike - herjataan, alinomaan. Ollut kohta puolitoista vuotta siitä saakka, kun hallituskumppaneiden "arvopohja" muuttui, meidän säilyessä ennallaan. Siksi tuon tulevaisuudessa esiin, miten hoidamme kansalta saatua valtakirjaa  kaupunginvaltuustossa. Sanotaan, että tässä kyse niin kansanterveydestä kuin matkailusta, ja elinvoimasta, siis melko laaja.

Idea lyhyesti. Ilosaari on keskellä kaupunkia, ja siinä on kesällä uimala. Talvella - ei mitään. Joensuussa on erittäin vireä avantouintiseura, Jääkarhut, jolla on yli 1500 jäsentä. Vieressä on valtakunnallisesti tunnettu Kerubi, jossa osaamista on muille jakaa. Yhdistämällä näitä voimia, voitaisiin helposti järjestää vaikka Avantouinnin MM-kisat 25metrin radoilla. SM-kisassakin on 1000 osallistujaa. Joensuusta löytyy tapahtumapalvelut, jolla näyttöä on jo Ampumahiihdon MM-kisojen järjestelyistä.

Maltillinen esitys: Siirrettävä jalassauna, alkuun vaikka kumppanuutena, ehkä mahdollisena vetovoima tekijänä talvimatkailuun. Alan harrastajilla on erinomaiset puitteet ja organisatio, heidän tontille ei ole tarkoitus mennä, ainoastaan saada käyttöä talviuntaan nukkuvaan kesäkeitaaseen. Katsotaan miten virkahenkilöstö innostuu?

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi