Anna lahja jolla on merkitystä!


Monella meistä on asiat hyvin. Silloin unohtuu, että kaikilla ei ole. Yhteiskunta on niin vahva kuin heikoin lenkki. Kun apua pyydetään, sitä pitää olla valmis antamaan.

Päihdeongelmainen ystäväni, osallistuu Joulumaa-ruokailuun, ehdolla, että: " Kyyditsen hänet tapahtuman jälkeen, kotiin" koska jouluaattona, julkinen liikenne ei enää vie kotiin, eikä taksiin ole rahaa. Ajankohta on haasteellinen, aattona klo 11-13.

Perheeni on vanhempien luona joulupuurolla. Joudun lähtemään kesken kaiken "keikalle". Kaikki ymmärtävät ja hyväksyvät tämän. Se on joululahja, jolla on merkitystä. Hyvin pieni ja minimaalinen vaiva, iso ilo.

"Joulumaa tarjoaa joulun iloa, sanomaa ja ravintoa kaikille, joiden elämäntilanne ei mahdollista perinteistä joulunviettoa ja joille joulu saattaa olla ahdistavakin juhla. Esimerkiksi yksinäiset, vähävaraiset, asunnottomat ja lastensa kanssa joulua viettävät etävanhemmat ovat Joulumaan väkeä. Vuonna 2017 tilaisuuteen Lyseon peruskoululla osallistui lähes 400 henkeä." Kiitos järjestäjille.

Näin sydämeeni Joulun teen.

EDIT 24.12 klo 14.49: Alkoholismi on sairaus. Ei ollut juoposta ystävästä joulujuhliin lähtijäksi. Sen sijaan vein raitistuneen Ystäväni Jukan töihin aamulla 07.00. Tuli Joulumieli.

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi