Äänestäkää muutosta - ennakkoon huomenna!


Kiitos kaikille soittajille! Minulle saa soittaa 0400-179400- ja kysyä kun on epävarma, pitää valita kahdesta tai useammasta. Puhumalla asiat selviää. Tänään soitti puutavara-auton kuljettaja Kangaslammelta, Varkaudesta.

Ilmastohysteria, maahanmuuton epäkohdat, työvoimapula, herrojen palkat, lista oli pitkä, sama kuin kaikilla: "Nyt on mennyt kuppi nurin" - se saa veret kiehumaan, läikkyy yli." Kansa haluaa muutosta, ja saa muutosta aikaan äänestämällä Perussuomalaisia.

Puheenjohtajamme Jussi Halla-aho ei kuvia kumartele vaan lataa faktat pöytään. Suomessa moiseen suorapuheisuuteen, ei olla totuttu. Jussi perustaa kaiken tekemisensä tilastofaktaan, realiteetteihin, toisin kuin muut. Hän osaa viestiä kansantajuisesti: Suomalainen tehtaanpiippu on ympäristöteko, tarkoittaen että liian tiukat päästönormit, tuhoaa kotimaisen teollisuuden. Ja on täysin oikeassa siinä. Ei meidän kannata omaan jalkaan kirvestä lyödä.

Meillä on varaa maksaa kunniavelkamme heille, jotka ovat yhteiskunnan vaurauden luoneet, sillä hoitajamitoituksen lisääminen maksaa vain parisataa miljoonaa, mutta vastaanottokeskustoiminnot 150 miljoonaa, kotottaminen 220 miljoonaa ja ulkomaalisten saamat asumis- ja toimeentulotukimenot ovat 350 miljoonaa vuosi. Halla-aho sanoo; voimme leikata toissijaisista kohteista, niistä jotka eivät ole pakollisia menoja. Tehdään se!

Teidän äänillä ja avulla mahdottomasta tulee mahdollista ja saadaan Suomi takaisin. #sanoistatekoihin #äänestäsuomitakaisin #ysiysi #kiitostuesta

0 kommenttia

  • Tätä postausta ei ole vielä kommentoitu, jätä kommentti alapuolelta!

Kommentoi