Äänestä Halla-aho hallitustunnustelijaksi!


Ihmeiden aika ei ole ohi. Pöhinä on sitä luokkaa että: sunnuntaina kansan valta ylittää kaikki aiemmat historian tapahtumat. Tulee sellainen poliittinen muutos, jota mikään galluppi ei osannut ennustaa.

Vaalityötä kun tekee jokaikinen päivä, ja malttaa kuunnella kansaa, saa ns.ensikäden tietoa, sellaista joita ei lehdistä lueta. Nimittäin: Nämä ihmiset, ovat kertakaikkiaan saaneet tarpeekseen. Jätän nyt kohteliaisuussyistä sanomatta - mutta moni arvaa.

Kun kuppi menee nurin - silloin äänestetään varmasti. Siis äänestetään muutosta. Epäileviä tuomaita kyllä riittää, mutta asiantuntijat ovat aliarvioineet kansan. Se onkin olennaisesti fiksumpaa kuin luullaan. Teema on: Haittamaahanmuutosta on kertakaikkiaan tehtävä loppu. Turvapaikkaturismi seis. Stop tykkänään.

Sanon kuitenkin väärinkäsitysten välttämiseksi:

"Kukaan suomalainen ei ole niin julma, etteikö hän hädänalaisia haluaisi auttaa? En tunne yhtään. Me autamme hyvin mielellämme, meillä on halu ja myös resurssit siihen. Tämä on totta" Mutta nyt kansa haluaa turvallisen Suomen takaisin, ja se onnistuu vain äänestämällä Perussuomalaisia. Näytetään yhteinen voimamme Sunnuntaina. Valta kansalle. #sanoistatekoihin #ysiysi #kiitostuesta

Eduskuntavaaliohjelma:

Maahanmuuttopoliittinen ohjelma:

Talouspoliittinen ohjelma: 

Ympäristöpolitiikka ohjelma:

Sosiaalipolitiikka: 

Koulutuspolitiikka: 

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiinne: 0400179400 ja jussi@jussiwihonen.fi

 

 

 

1 kommentti

  • Ona

    Asiallista!

Kommentoi